tisdag 14 oktober 2008

Skönheten o jag


Just det ja jag skulle fortsätta med mina elaka planer appråpå den förestående resan.
Jag har ju sedan några år begripit att det var en hel del som sas löpte smidigare förr...Det var liksom enklare om det uppkom en krånglig situation. Inte alltid, men ofta, men det var ju på den tiden tx poliser var män...bilbesiktare inte var tjugo o så där. Nuförtiden om jag hamnar i besvärligare situationer försöker jag inte ens..jag har gett upp. Det är ingen ide att morra med en yngling som har kammat sig med fläskotletter och förklara att jag är vid mina sinnens fulla bruk och jag brukar inte...alt jag vet att...han bryter bara av mej med något jaja lilla gumman..GUMMAN! Nja det blir ju inte bättre att jag inte kan låta bli att fräsa genom mungipan "dra åt helvete" har jag märkt, men någonstans måste frustrationen få pysa ut. Jag VET att jag inte är 25 och jag vet att min skönhet sedan länge är flydd men jag är fortfarande en människa. Nåja nuförtiden uppkommer inte de fär situationerna så ofta , men jag förmodar nu i min elaka tankegång att skall vi ut och resa fia o jag så lär allting gå lite enklare om jag skickar ut fia först, eller in.
Kanske kan vi få ett bord någonstans där vi ev tom kan se showen, eller få ett fönsterbord eller nåt annat. Hur som helst blir den här skrynkliga morssan mera attraktiv om hon har en vacker dotter med, i regel brukar ju de flesta försöka göra sig till för modern åtminstone i sydeuropa...
Var är alla mina sommarklänningar?

söndag 12 oktober 2008

Provence

Jag skall få åka till Bandoll ...igen!
Jag är ett lyckans OSTRON som har möjlighet att kunna förflytta min lekamen dit. Nu är det Fia som tycker det vore lämpligt att ha sin mor med som ekonomiskt stöd för att få träffa sin söta pojkvän... ( ev. blivande man) HJÄLP JAG SVÄRMOR!! Nå modern som tycker det är alldeles okey med en tids avbrott och dessutom tänker förena nytta med nöje följer ju med. Ryanair , gudske lov att det finns ett sådant flygbolag underättar förflyttningarna för oss och min plånbok. Fia hittade en tripp för 0 kronor japp just det noll kronor till Marseille, lite skatter på och slutsumman landar på ca 250 spänn. Hmm det kan man ju betala, vad jag däremot inte tog med i beräkningen var att jag sannolikt blir tvungen att uppföra mej åtminstone en kväll av veckans 7. Den kära pojkvänenns föräldrar finns på samma berg där vi bor. Undrar stillsamt hur Champinjongens ( supermarketen i byn) vinutbud ser ut, jag behöver säkerligen en billig...2 euros stärkande tår innan huuuaaa.
JAG SOM ALDRIG HAR HAFT VETT ATT KUNNA FÖRA MEJ... inte ens när jag verkligen ha behövt göra det, hur skall jag kunna det nu?
Nåja det blir förmodligen ett mindre problem, och en annan kunde säga -"har hon inget annat att bekymra sig om då e det synd om fan" Japp jag håller med.
Hur som helst i de små vråna vilar de största tankarna.
Jag ser nog också framm emot en rejält skråvmål av såna där som däruppe....vete fankken varifrån den ekonomin skall trollas men jag skickar väl Fia in först på krogen så fixar det sig....tänkte göra likadant när vi väl hamnar i Paris...för det lär vi göra....Tar de planerna i morgon.
Idag har hängmattan tagits in, här i Norden blir det vinter har dom sagt!