onsdag 25 augusti 2010

Spindlar och annat

Ibland tror jag att jag ser fel, det gäller inte bara när jag betraktar folk jag möter på jobbet utan också ibland hemma. Folkskarorna som passerar mig har jag redan tidigare beskrivit men jag upphör inte att förvåna mig. Nyligen har jag tom varit tvungen att lämna min plats för att inte skratta ihjäl mig alt slå ihjäl objektet framför mig. Jösses vad olika filurer det finns som rör sig fritt ibland oss.
Senast igår gjorde jag mäkta stora ögon men det var av misstag, en mastodont spindel bor med mig tydligen. Turligt nog utanför väggen, hade den flyttat in, då hade jag nog evakuerat mig någon annan stans. Innan jag tog bilden visste jag nog inte hur luden den var. Har någongång tidigare kommenterat olika kontaktsiter och en av dem kallas Vilda Webben, På den sidan kallas inloggade stollar för spindlar,
Jag har alltid ansett olika kontaktmedier som suspekta kanaler för mentalt retirerade personligheter alt kriminella alt missbrukare mao med rubriken problem av olika slag och när jag nu betraktade spindeln i nätet kunde jag dra ännu mer paralleller.
På min arbetsplats finns ytterligare en variant, Petter numer kallad efter vem är inte känt, men även han inger mycket stor respekt tom för vuxna starka macho män.
Eftersom Petter matas dagligen med levande ! flugor måste någon alltid in med ett finger i "buren" och det är spännande att se hur dessa män är blixtsnabba med att dra in sina fingrar när Petter plötsligt rör på sig. Han är dessutom snabb som en blixt. Jag tror han trivs han har tom vävt ett nät i fångenskap.
(En del spindlar gör sig bäst inom låsta dörrar=)
Min barometer har på någotvis ramlat ur sin position. Den ligger snett neråt och jag tror jag borde för in den på någotslags reparation...
Äsch den här sommaren har varit den bästa tycker jag, jag har fått allt jag behövt, framför allt värme, värme och sol. Festerna har avlöst varandra och jag har nog byggt på alla skrattrynkor rejält.
Mina blåa stövlar ser jag framemot att få använda riktigt mycket, har redan testat, de är ypperliga att dansa i.

Ännu är vattnet 20 grader, solen skiner och augustikvällarna är som gjorda för just det jag längtat efter många år!
Visslar och mår bra!