tisdag 18 augusti 2009

Jag är en tant


Jag har blivit en prakt tant. Min vardag består av vissa ingredienser, inte indegridienser eller indegrisirester, som en somliga uttrycker sig. Mina sådana består ofta av enbart frihets faktorer. Till dem hör bla att äta när man vill hur man vill om man vill. Till dem hör också att släppa väder, mao vädra flatulensen fritt utan tanke på om och när. Till mathållningen hör att en middag tx kan bestå av enbart blåbär en dag eller kanske en hel chokladkaka, kanske en tomat i efterrätt. Jag njuuuter ohejdat av att smula o smaska knäckebröd i sängen samtidigt jag löser förra årets sodoku eller såkodoku.. Att jag ohejdat njuter av hög musik vare sig det passar eller inte och framför allt underhåller de flesta grannar...fiskmåsarna och en o annan tjuvfiskare gör inte tillvaron mindre njutningsfull. Jag eldar och spelar min egen "fuck on the floor" musik hur jag vill och dansar till brasans sken. Då och då måste jag uppföra mej, mina barn bla kräver ett visst "morssa hyfs" har jag förstått... Just för tillfället måste jag också uppföra mej som man förväntar sig då o då...annors lär ju hela Malmö trakten få höra om den galna kärringen på udden.
Facebook, detta helt underbara media, ett sätt att ha en liten men nära kontakt med alla man bryr sig om, förvisso finns det huggormar som kan snika sig in o kolla läsa och tycka, men jag e nog för gammal för att tycka att de har någon som helst påverkan eller betydelse just för mej.
Mycket har jag lämnat men ännu mer har jag påbörjat och jag är sååå rik på det fina.
Nu skall jag få vara mamma några dagar vilket jag saknar så att det gör ont. Tänk att just jag. (jaja och visst Kalle,) gjort de finaste ungarna på denna jord, och jag har ju faktiskt kännt dem redan INNAN de föddes alltså har jag rätt att tycka de är de bästa roligaste, vackraste och finaste, varmaste på hela denna jord. Min mor snärjde in mej i sitt liv men jag hoppas aldrig jag skall göra det, enbart njuta av dem när jag har förmånen att vara med dem. Jag hade ju dem helt då de var små o det var mer värt än allt på den här jorden.
Nu har jag lagt näten i ösregn...Fia gillar ju fisk...va gör inte en morssa....

Var tvungen att lägga in en bilder på så vackra skapelser en röd corvette...den blå lär vara såld, den var ju "min." Båda är vackra smäckra, de mullrar bekannt och varmt, en V8 a kan man sällan missta sig på...men de äro dyyra, billigare torde vara att ro stilla i viken och låta själen minnas och vila vackert.

Välkommer hela magiska underbara onsdagen, imorgon.