måndag 21 december 2009

Stillsam högljudd röst strax inna julen

Vid det här laget har var eviga kotte på det norra halvklotet tröttnat på mina natura rapporter och jag skall nog bespara er från det...nog kanske...
Jag vill i alla fall högljutt deklarera att jag råkar befinna mej på en av de vackraste och mest magiska platserna på jorden. Bara så ni vet om ni nu ha råkat missuppfatta det tidigare!
Vitt vitt och överallt har ca 20 cm lagt sig som av dunaktiga vita hattflingor av snö. Den välsignade naturen har ordnat till det så att ca en halv meter snö har isolerat mitt palats från ostan västan nordan och jädran.

Säkerligen kan den som vill konstatera att min bild är oskarp, må så vara jag har ju inte helt blivit kompis med min lilla nya cooolpixel ännu.
Jag tränar, och han o jag delar många magiska ögonblick. Haha jag bytte ju, övergav honom som blev opålitlig och suddig dessutom rann hans skarphet ut i kanterna på någe vis...
Någon sa åt mej följande påstående vilket jag för ovanligheten kommer ihåg:
"Om din favoritkrog e stängd behöver det inte betyda att du skall gå hungrig hela livet!"
Märkligt hur man lägger på minnet vissa saker andra glömmer man obevekligen.
Senaste glömma -"Posta dina paket innan den 18 december för att de skall nå mottagaren innan jul"
Den här morssan stod fånigt ilsk när postkärringen menade att -ja nog kanske det kommer fram till nyår.....
Åååångesten är djuuup, det lilla barnet som på julaftonen gråter krokodiltårar över att inte få öppna kalsarna och strumporna av mamma. Den här mamman vågar påstå i en tillfällig morsk stund att han förmodligen bara är glad över att få slippa . Just det barnet vet att han fullkomligen kommer att drunkna av kärlek och kärlekspaket den dag morssan kommer nära honom.
Julen , den tycker jag inte om i år, men obevekligen kommer den.
Krampaktigt tvingar jag mej lägga in sill, titta på snören o papper...vete katten vem som skall slå in de fjuttiga gåvorna.
Jag skulle jag vilja ge dem:
No 1 En returbiljett, och studier för 2 år!, Den andra betala studierna för två år frammåt, Den tredje likaledes .och dessutom en ny cykel.
Klimatmötet och facebook.
Jag har en speciell feeling för de som aldrig på allvar insett vilken gåva facebook är.
De som pratar mest skit om den, är de som inte har en susning om vad det innebär att ha kontakt med nära och väldigt kära.= I Love Facebook
Klimatmötet,:
Vad är det för fel på att det bli varmare, just visar barometern "oväder i Baku" o temp: minus masssor!
Jag ser verkliger fram emot att ligga på bryggan o softa i bikini en julafton om några år!
Sillen ja ....anfall anbelangas asap!
Posted by Picasa