måndag 8 juni 2009

Testosteron stinn


Kolla in den här bilden! Jag sitter dagarna i ända o får gråa hår av att fundera kring recept. Det ordet kan f.ö. få mej att få något anfall i hela huvudet, dvs. det delen som inte e skadat från tidigare ...menar jag. Jag har redan sedan en tid förvånats över att herrar i de yngre åldrarna 40-50 behöver testosteron tillskrivet per recept i medicinform... Mitt förvånade ansikte då jag första gången stötte på det fenomenet kan ni bara ana.... Jag har antagligen med andra ord varit helt förskonat från män med detta fel, med avsaknad av detta eftersom jag gång på gång stött på kandidater som uppenbart har FÖR MYCKET av den sorten...några reducerade testosteron medicament herrar har jag ännu alltså inte stött på!
Borde jag...och hur ser dessa herrar ut undrar jag. Om ni betraktar bilden kan jag meddela att bilden visar resterna av MIN dyrt vårdade persilja. VAR, alltså inte mer. Min testosteron halt gick i taket när jag kom till mitt residens och såg vad några sabla filurer sysselsatt sig med medans jag slet i mitt anletes svett. Jag blev galen och har hedanefter bestämt mej för att försöka köra över så många harar kaniner och odjur på 4 ben som möjligt. Ja ja jag kanske väjer för de som e högre än en meter då....Jag har byggt ett "Belsenstadt " runt mina blommor eftersom de sabla typerna bara synes vara intresserade av mina blommor o av att kopulera....det senare har har jag hört. De skall bort! Min mink baby som jag hade i min björk häromdagen den dog, någon hund eller räv tog den så naturen skötte det sas. helt själv utan mitt artilleri. Funderar stillsamt om mina övriga fiender ocjså saneras bort av naturliga själ...Hörde ni min suck. Just nu ingår Minkar Möss Rådjur, Harar, Skarvar och några ilskna odjur i Stockholmstrakten till mina oönskade energistjälare!
Mobiliseringar i form av att tömma olika förpackningar och hänga upp dem ingår i min krigsföring tills jag tagit jägarexamen.
Testosteron...just det jag har tydligen. Av den sorten i överflöd så jag kan dela med mej lite.
Förrästen Tallin e en riktigt kul stad i solsken och med bästa vänner...Se bilder på FB: *L*