lördag 15 november 2008

Men Sj halloo!


Man blir ju smått upprörd för att inte säga helsned, man spårar helt enkelt lätt ur när bara de två bokstäverna kommer på tal. Sj Sj Sj värre kan det just nu inte bli....
Vet ni vad detta förbaskade förtag nu har hittat på, föutom att de köper in några bilar som skall ersätta ev stopp runt om i Sverige när det pustar en lätt sommar bris...
Jo de har anställt en hel drös unga stackars människor som skall ringa runt till oss som någongång i misstag anlitat deras tjänster.
Dessa unga människor ringer upp oss och berättar att de nu har ett kort som de erbjuder gratis!!! ( under ett år!!!) det skall ge rabatter!!! ( har haft ett sånt helt värdelöst där rabatterna gällde mellan 3,14 en onsdag kväll i juni till och med 3,16 densamma)
...och dessutom skulle jag nu kunna få en försäkring! Hullabaloo så bra tänkte jag omedelbart, en försäkring då mot eventuella förseningar, stopp, m.m. En försäkring därjag kunde få tillbbaka slantar för ogenomförd resa eller ersättningsfordon...Men NEJ NEJ det var det ju inte fråga om, utan en helt vanlig hemförsäkring!
Men halloooo SJ de flesta och jag tror faktiskt det är de flesta, har redan en hemfärsäkring PLUS att många som betalar sina resor har en försäkring genom sitt kredit/ betalkort. Då jag undrade vad det lilla stycket bakom den andra luren egentligen menade eller avsåg att skulle vara bra med detta kort kunde hon inte svara.
Ungarna som skall resa till sin mor över julen kommer INTE att anlita det svindyra SJ, det visade sig att barnen kan hyra TRE bilar under motsvarande tid för samma pengar SJ vill debitera sina kunder över jul. Svinaktigt!