fredag 6 november 2009

Trassel


Läste genom div av mina tidigare inlägg och tycker det har varit lite väl mycket stön och stånk, alltså behövde jag nu skutta till några rader för att vända på steken.
Trasslet på golvet skall jag reda upp, korvarna som syns längs golvlisterna o i taket skall jag snida till så de inte syns.

Korvarna kom sig av ett tappert försök till isolering med skum, det hamnade ju inte alls bara där det skulle utan i både håret o på div persedlar o där sitter det fint fast.




Idag efter en tuff influenssa tokig arbetsvecka. Ett fullkomligt Las Vegas råder bland människor som lägger hela sin tro på vaccinet, och nu skall jag om en stund ut och gunga på söderhavet igen, nu på en ny skuta, en snabbare och nyare.

Kent har igen lättat mitt sinne efter en liten vinterhicka på eftermiddagen. Jag undrar om jag kan skicka lite fisksoppa åt honom han är värd allt guld jag har just nu.

Nu skall jag rulla österut med min lilla blå som idag iklätt sig en lite sliten men dock, vintermundering.
Det var lite "råisigt" igår på kvällen. Den lilla blå o jag kom knappt upp för backen efter färjan o ALLA körde om oss, tom de där riktigt skruttiga 60 tals lastfordonen.....sånt e inte kul alls!
Månen lyste så här vackert igår kväll f.ö. så nog finns det små ljusglimtar hela tiden.