lördag 10 november 2007

Det Piiiper överallt.

Hjälp, vilket liv.
Det blippar o piper ju överallt, det värsta är att jag alltid, läs alltid måste leta varifrån pipet kommer och framför allt varför. Har nu lärt mej att det ofta är någon telefon som ligger och klagar. Man letar och letar, och de jävlarna piper ju inte hela tiden, utan just då man har slutat leta, då kommer det igen piiiip, eller klonk, blionk. Undrar hur många timmar jag letat efter apparater som blippar. Nu hände det idag igen men det var ett helt nytt pjuipp. Pjuipp sa det med jämna mellanrum, då jag stod och målade i köket. Jag stod som vanligt först och lyssnade, sen började jag...öppnade micron stängde den vred på varenda knapp, läste instruktionsböckerna, kollade klockor och vred på allt jag hittade...sparkade till slut på nån annan elektisk manick som låg och skräpade på golvet, men om en stund kom det igen, pjuipp, genomträngande PJIUPP och så... plötsligt slutade det bara för att sen börja igen en halv timme senare.
Attans i gatan, det var den nya itroduiktions, inproduktions eller va fan det nu heter, -hällen! Den har någotslags inbyggd filur som klagar så fort man ställer något över den en bricka tx, eller som idag en paffbit. Det som förbryllar mej mest är att detta sker trots att den är avstängd!!! Jag hänger nog inte mera med....Nu går jag till den gamla hederliga vedspisen och gosar med den en stund.

fredag 9 november 2007

Ålderstecken

Nu börjar det bli farligt. I morsse i dunklet i köket grabbade jag tag i ett litet vedträ och skulle kasta in i köksspisen. Döm om min förvåning då den på något sätt satt fast och studsade tillbaka på golvet. Jag hade tagit tag i skarvsladden på golvet! Nya brillor......? Nej ny hjärna...mera solsken?
Att åldern visar sig blir påtagligt då jag skall gå o titta efter någon fin topp till ett kalas. jag ränner ut och in i affärer och det enda jag ser är drösvis med fruktansvärda gardintyger från 60 talet, uppsydda i alla de värsta material till små klädersplagg. Kunde knappt förmå mej att vidröra tygerna, men det underliga är att då min dotter sätter på sig en sån skapelse är hon skitsnygg i dem....hum det e åldern eller hur...alltså min som e fel, inte modet plaggen o mönstrena!

De är inte med mera...

Fyy vilken dag.
Först Fimpen sen Fixa. Det är liksom inte meningen att allt skall få vara som det har varit. Man skall tumlas om lite då och då, fastän man absolut inte vill. Men ingen bryr sig om vad man vill i det fallet. I morgon skall jag skriva om hur fånig jag kände mej när jag skulle försöka hitta en fin topp till en fest. Men nu godafton för idag.

testing

Det här skall bli intressant, skall jag kunna nå ut i etern, och vem vill läsa. Jag kommer antagligen att ventilera galenskaper mina egna o andras. Måste först skapa mej ett hum om hur det här fungerar. Återkommer mao!