fredag 28 november 2008

Äntligen


Såja var det dags att jag också fräser till om idiotprogram. Nu talar jag om idol, även om jag måste erkänna att bonde söker fru, ensam mamma osv också blivit nånting jag mot min vilja fastnat för.
Bra att den lilla sminkade babysen Äntligen åkte ut. Hans små skrikande fans hade antagligen inga slantar kvar i sina mobiler vilket gjorde att han äntligen försvann ur leken. Ungen borde sitta på sitt rum o spela tv spel med finnar i facet och vara uppkäftig mot sin omgivning, inte stå uppsminkad som en "det" och åma sig på en scen...Nå det var mammans inlägg i den tunga debatten.
Nu har jag återigen kommit på mej själv med en allvarlig "vuxenvarning".
Festen i Vendesö som i starten för 25 år sedan inte alls lockade mej utan snarare var ett någonting man måste gå på, har nu blivit någonting jag absolut måste gå på och absolut INTE vill missa. Traditionen av festen blivit som år efter år ordnas, har verkligen förvandlats till en riktigt högtid. Mängden ev personer är forfarande konstant men innehållet har ändrats en del under åren.
Ingen av personerna är några jag egentligen träffar och pratar med under året men då man ses blir det lika jäkla kul som om bara någon vecka passerat mellan möten. Jag har ju faktiskt insett att just de här tillfällena ger den extra kryddan på ena kanten av livet, den andra må vara hur aptitdödande som helst.
C o T som ordnar festligheterna brukar alltid se till att gästerna har roligt, det på ett storartat och generöst sätt och jag kommer aldrig att glömma festen med temat Ostron.
Det vattnas fortfarande i munnen av den kvällen då de flesta av gästerna med avsmak betraktade kvällens matintag, och jag och min väninna jublade. Jag har nog aldrig i hela mitt liv fått äta så många och så fina ostron. Nu skall jag kolla isläget på vägarna först....festen är långt ifrån mej ännu.