onsdag 27 februari 2013

Tar tid, allt har sin tid.

Om jag hade vetat hur höstens jäkla ovälkomna gäst i mitt tak skulle ställa till det för mig kanske han hade fått bo kvar.  NÄ SKOJADE BARA!
Men på riktigt, som JJ brukar säga, ormen gav mig jobb.
Fiffigt var det nog att måla stockarna vita inomhus för några år sedan, men eldar man i brasa så antar den vita färgen en lite annan nyans efter en mycket kort tid...som nog alla vet. Det innebär att nu har jag inte bara som sysselsättning att skära bort allt skum som ligger mellan varje! stock utan också måla desamma.
Dessutom försöka dölja diverse spår  med olika medel som bla är Hamparep. Allt skall jobbas med armarna uppåt och nu tränas alla de musklerna som vilat sedan man hade ungar att bära på.

Detta året 2013 kunde inte börjat bättre.
Jaja nu skall jag inte börja hoila om fågelkvitter och allmän tacksamhet över livet utan PÅ RIKTIGT har det ljusnat, på många fronter.
Lever som tidigare i min kappsäck, alltid packad (bara den haha) för nya utflykter NEJ inte flykter!
Älskar mitt havsliv både här på klippan och det som sker i en plåtburk M/S Finlandia som jag har lärt mig gilla.
Har tagit allt jobb som erbjudits.
Det har ju inneburit att jag lärt mig mycket Hahaaa.
Nu vet jag hur jag aldrig lämnar en allmän toalett efter mig, jag vet hur det ser ut när man inte fattar att man skall sitta på toalettstolen utan står PÅ densamma och utför sina behov. Jag har lärt mig känna de mest osannolika individer med alla sina egenheter. Mest på gott och jag har ödmjukt kunna lyssna på olika sorters livsöden. Undrar stillsamt om den familj som samlas på båtarna alla är lite udda.
Nå i så fall passar min existens där ombord perfekt!
I sommar skall jag försöka lära mig räkna rätt och sitta snällt och vara trevlig =)

Ja jag har förresten fått uppleva känslan av att vara Prinsessa eller snarare drottning en natt. Det var en upplevelse som jag skall berätta om en annan gång. Måste smälta den lite till.
Lyssna till Laleh, det gör jag =)

http://www.youtube.com/watch?v=4Pn8EqjFHY4

Våren ligger i luften, utanför och här inne fortsätter jag på min skrangliga stege.