tisdag 4 oktober 2011

Just nu

Visst är det kul att leva och snart ljusnar det igen gott folk !
Just i dessa helt ljuvliga tider kan jag undra hur alla sommargäster fungerar, de stressar ut i juli sina små sommarstugor och tycker det primitiva livet med sina små planteringar är pittoreska inslag i deras anors så torftiga tillvaro är sagolika under våra varma sommarmånader. Men nu då naturen verkligen visar sin sanna prakt i form av både regn storm och helt obeskrivligt fina energi då packar de undan sina torp o drar till staden. Förstår inte det , men samtidigt är jag tacksam över att de alla drar bort för nu är det verkligen lugnt och fridfullt, vackert och förnämligt. Made just for me =)
Tjuvfiskarnas leverne orkar jag inte ens kommentera, det är kryp som inte ens tarvar en kommentar. Trots detta måste jag meddela att somliga av de avskummen inte ens drar sig för att kliva iland på stranden och blir de skitnödiga blir det just din tupp som blir anfallen.......
Nu ligger både svamp och kryddor på tork, brunnen är isolerad så även golv och ekorrarna får använda sitt lilla intellekt för att hitta någon annan boplats än hos mig. Jag har välförtjänt tagit ut mina TVÅ (sic) semesterdagar, de första på 6 år och jag åker söderut! Nähäpp jag skall inte göra någonting alls bara inta stunden, dofter och somliga goda viner till någon gammal ost. Jag skall bara skratta och prata skit och dansa med blommor i håret, och framför allt bara vara i stunden eftersom jag nu råkar ha turen att ännu finnas med =)
GOD HÖST