lördag 16 maj 2009

Hinner int....

...göra allt jag vill. Träffa folk, jorden, blommorna, veden, allt som skall skrivas, måla taket, leta efter katchan... Allt skulle jag göra när den enda lediga helgen kom, så kom den och var tog tiden vägen.
Jag skulle ju ligga o fläska mej i solen hade jag tänkt. Nå jag hann nog kasta ut lite blommor här o där, men veden blir ett måste idag.
Min tid under veckorna går till att fajtas med PegFasus ( Pegasus), dagtid, tur att jag har engagerade kollegor som sköter kriget mot beslutsfattare av lägre intelligens än fiskmåsars i Raseborgs stad.
Jag har nog aldrig hittils konfronterats med ett så bristfälligt och uselt utformat data program, som om inte annat drabbar patienternas säkerhet på många olika plan. Men jag njuter av att veta att energin hos mina kolleger skulle räcka till för ett helt infanteri, när det gäller att protestera mot orättvisor.
Finska kvinnor kan, och ni som underskattat deras förmåga, kom till Ekenäs!
Hörde talas om någon Eurovisions radaj, tydligen händer det saker ute i världen, och Island lär ha utmärkt sig. Lutar mej tillbaka lugn över vetskapen att jag nog får ta del av "nyheterna" på måndagen. Under tiden blänger jag på högen av olästa dagstidningar både Rikssvenska o de från närorterna, kanske tar jag dem i höst...eller när jag får tid.
Nu tar jag veden...