fredag 3 oktober 2008

utsikt


En kort notering om ingenting. När hösten är som vackrast tänkte jag förbättra på mina fysiska kapaciteter, de mentala är redan på topp är jag övertygad om. Hur som helst efter för mycket stilla bilsittande blev det av en strålande klar höst dag.
Jag gick över 10 km i rask takt, lunkade då och då, det gick alldeles utmärkt utan svimningsanfall eller blodstörtningar, däremot var det stora protester från trampdynetrakterna. Jaha fel skor, alltså åkte jag och inhandlade vad expediten sade var de absolut bästa finaste fotriktiga som skräddarsydda just för mej...johopp och till halva priset. Nå det var ju det sista jag gick på, det andra är jag redan immun mot. "Special offer just for you madame" går inte mer hem hos mej mer...tror jag.
Så väl, på med de nya fiiina dyyyra silverglittriga som nästan fick min gång att te sig svajande, Jag kände mej som en känguru de första metrarna.....de följande 8 kilometrarna som en flodhäst som strax skall bli nedlagd som byte för vargar. Jag haltade staplade, snubblade svor och pärklade, jag försökte hitta märkliga gångstilar för att underlätta för mina hälar som jag knappt mer ens visste att jag hade. Smärtcentrat för fötterna hade till slut gett upp och det var först när jag försiktigt lirkade av de dyra satans skorna jag såg resultatet av min energiska promenad. Blåsorna var gigantiska och äckliga....
Nu har jag traskat ut o in i världens absolut fulaste skodon Foppa Tofflor, tom handlat hos Putte i dem, men så sköna har de varit för mina hälars tillfrisknande.
Skam den som ger sig nu har jag tagit fram hammare och annat tillhygge, jag skall snickra skorna så de passar just mej. Men utsikten är vacker idag också.