måndag 26 november 2007

Ketchupeffekten!

Först händer ingenting, sen händer ingenting, man skakar och försöker få fram nåt och det händer INGENTING, sen kommer allt, HELA burken/flaskan EN GÅNG. Plopp smack spläsch. Är detta exinstensen. Det är inte meningen att vi skall planera, åtminstone inte jag. Är det någon i min omgivning som sen undrar över att jag glömmer bort ungarnas födelsedagar tx. det beror enbart på att jag gett upp och tar en dag i taget..och ibland glömmer jag att jag borde kunna planera trots att det inte går som jag tänkt. Fattar ni? Näe det gjorde inte jag heller...

söndag 25 november 2007

Måndag igen.


Så ja då var det dax att ta tag i allting som måste göras. Någon berättade att det finns bara tre saker man MÅSTE göra som människa.
De tre är äta, skita och sova, resten VÄLJER vi att göra. Med andra ord skall jag nu vara tvungen att välja att göra en del. Såå kul, idag väljer jag att slåss med skatteverket bla, och idag väljer jag att näääe ingen människa är intresserad av att veta resultatet. Punkt! Jag väljer bort det i min blogg!
Det snöar ute, ser ut som små flugor som fladdar förbi fönstret, jag tycker om det i år. Jag har ju längtat efter att dra på mej min gamla skabbiga päls. Jag hatar att frysa och det enda plagget som håller mej varm är den gamla pälsen. Mia får ursäkta, djuret har varit dött sedan många många år, och alla här använder skogens djur för att hålla sig varma..och det är inte giraffer eller leoparder jag talar om. Hmm en del andra utrotningshotade filurer finns men deras värme alstras enbart av att temperaturen höjs i skallen.
Japp nu skall jag VÄLJA att tala vackert med institutionen för det Svenska Skatteverket.